Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

"Μια Αγία Πυρά θα πρέπει να απλωθεί πέρα ως πέρα στην χώρα και να κατακαύσει παράσιτα και συνειδήσεις ένοχες, να εγείρει ψυχές και να καλέσει σε Προσκλητήριο Ιερό την νέα γενιά. Ανάγκη αδυσώπητος ο εξαγνισμός της γης μας από τα κακέκτυπα της ρωμιοσύνης και από τους βεβηλωτές των ναών μας, από τους ηττοπαθείς, τους μεμψίμοιρους και τους μετριοπαθείς, από τους φρόνιμους και τους βολεμένους, από τους προδότες και τους υποκριτές, από τους κοινοβουλευτικούς και τους μπολσεβίκους, από τους Εβραίους και τους εξεβραισμένους.
Η ρωμιοσύνη πεθαίνει και το πανάθλιο σώμα της καθημερινώς σαπίζει και συγχρόνως κραυγάζει την νέα του πραγματικότητα: ότι ήλθε πλέον η ώρα του Ενός και Μοναδικού Ελληνισμού, του Απολλώνιου του Δελφικού, του Αρμονικού και Απαραβάτου, του Απόλυτου και Αρχέγονου, του Μυθικού και Ωραίου, του Ηλιακού και Ζωηφόρου!
(...)
Ανοίξτε με εμπιστοσύνη τα μάτια σας και αντικρίστε με θάρρος τον Ηλιακόν μας πατέρα και κλείστε το Φως Του μέσα στην ψυχή σας για να γίνει ο καθένας μας ένας Φαέθων εμπρηστής, εκπορθητής, εξαγνιστής, τιμωρός και εκπολιτιστής.
Εγερθείτε και Επαναστατήστε!
Εις τον δύσκολο και Τιτάνιο αγώνα σας να εκριζώσετε την παρακμή και να ετοιμάσετε το έδαφος και τα θεμέλια του νέου Πολιτισμού, πρέπει να είστε σκληροί και αδίστακτοι.
Μοναδικό σας καθήκον:
Να εξυπηρετείτε ότι είναι προς όφελος της Φυλής.
Παντοτινό σας καθήκον:
Και στις πλέον δύσκολες στιγμές να παραμείνετε έντιμοι.
Κάθε επιείκεια και οίκτος εκ μέρους σας έναντι της φθοροποιού και παρακμιακής διαστροφής είναι συγχρόνως και ενέργεια εγκληματική στρεφόμενη κατά της Φυλής.
Φονεύσατε χωρίς έλεος τον γεροντισμό και την κακομοιριά, τις δύο αυτές μάστιγες της χώρας μας.
Θέσατε τέλος σε όλες τις αγαπημένες σας αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και αντικρίστε με θάρρος την Αλήθεια, με Δύναμη και Περιφρόνηση την Πραγματικότητα και τότε η Πραγματικότης θα υποταχθεί σε σας, και τότε εσείς θα είστε η Πραγματικότης.
Προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να απελευθερώσετε την ψυχή σας από τα δεσμά τα οποία της έχουν επιβάλλει και τότε θα εγερθεί από την Λήθη η Ελληνική σας Συνείδηση!"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου