Translate

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Διαλέξτε και πάρτε, αρχαίοι μου.


   "Η αφύπνιση του πληθυσμού δεν γίνεται από κάποιον Μεσσία ή Fuehrer αλλά από ομάδες ατόμων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο λήθαργο και που προσπαθούν να ξυπνήσουν κι άλλους. Όσο περισσότερες είναι αυτές οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν περιμένει κέρδος από αυτή την δραστηριότητα κι αυτό είναι που φοβίζει τους εξουσιαστές...

 Οι ταμπέλες του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα” είναι έτοιμες προς επικόλληση. Ο ακτιβισμός υπέρ των Ελλήνων και υπέρ του Έθνους είναι ο σίγουρος δρόμος για να ΜΗΝ κάνει κάποιος καριέρα ή για να καταστρέψει αυτήν που έχει. Κι όμως ολοένα και περισσότεροι τον επιλέγουν χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους και χωρίς να είναι συνεννοημένοι γιατί φαίνεται πως είναι η σωστή πράξη. 
Θες να προσφέρεις στη χώρα σου και στον εαυτό σου; Μείνε μακριά από τα κομματικά μαντριά. Αν είσαι μέσα σε αυτά, φώλιασε εκεί και σαμποτάρισέ τα, ή δίνε μας στοιχεία για να τα οδηγήσουμε στην διάλυση.
Αφυπνίσου. Διάβασε. Οργάνωσε τον πνευματικό σου κόσμο με Ελληνικά Πρότυπα. 
Φτιάξε μια άτυπη δική σου ομάδα από ανθρώπους που τους ξέρεις χρόνια και τους εμπιστεύεσαι. 
Πείσε κι άλλους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο. Έλα σε επαφή με τις άλλες ανεξάρτητες ομάδες. Μοιράσου την τεχνογνωσία. Σακάταψε τα επιχειρήματα των εξουσιαστών και γύρισέ τους πίσω την προπαγάνδα τους. Ακύρωσε την επιρροή που έχει το πουλημένο ιερατείο πάνω σου. Τα υπόλοιπα θα πάνε μόνα τους. Όσο είσαι συναισθηματικά εξαρτημένος από τις παραμύθες τους και τα ΜΜΕ τους θα είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις σε οτιδήποτε, ακόμα και στην θανατική σου καταδίκη.
Έρχονται πολλοί και με ρωτάνε:
“Τι να κάνω;”
“Κλείσε την γαμημένη τηλεόραση! Σπάστην! Φτιάξε μια μικρή ομάδα από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Σκούντα τους κοιμισμένους γύρω σου. Ταρακούνα αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Ξύπνα τους με κλωτσιές αν χρειαστεί."
Το πρώτο που πρέπει να μάθουμε είναι το να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τις αξίες και τους άριστους. Να μελετάμε τις δοξασίες και τις τεχνικές όλων και προπάντων των εχθρών μας. Να μαθαίνουμε από αυτούς αλλά να μην τους διδάσκουμε τίποτα. Να παράγουμε σκέψη, φροντίζοντας να είναι δύσκολη έως ακατάληπτη για τους βάρβαρους. Να είμαστε συνεχώς και επίμονα σκεπτικιστές.
Η υποψία υπάρχει στο γονίδιο. Ας την αξιοποιήσουμε.
Δεν είμαστε κόμμα, δεν είμαστε κίνημα, δεν είμαστε μέτωπο. 
Δεν είμαστε αίρεση, δεν είμαστε συμμορία, δεν είμαστε οργάνωση. 
Πρώτα και πάνω απ’ όλα είμαστε επαναστατική φιλοσοφική τάση. 
Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα. 
Ο στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων. 
Δεν θέλουμε να αλλάξουμε μόνο τα πρόσωπα. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα, αρχίζοντας από τον τρόπο σκέψης και δράσης και την πρόσληψη του σύμπαντος ως έννοιας. Δεν θέλουμε να αντιγράψουμε τους τρόπους των προγόνων μας. Θέλουμε να τους συνεχίσουμε από το σημείο που διακόπηκαν βίαια.
Οι γνωστοί πούστηδες χωρίς πατρίδα (μασόνοι) έχουν αναλάβει να χειραγωγήσουν το κομμάτι της αναβίωσης της αρχαίας θρησκείας.
Διάφοροι ψευτο-αρχαιολάτρες “συγγραφείς” που έχουν μπαζώσει τις τσέπες τους με χρήμα ακολουθώντας την τεκτονική συνταγή, έχουν οριστεί ως τσοπανόσκυλα της κίνησης. Στα βιβλία τους προσφέρουν ψήγματα αλήθειας που τους τα έχουν δώσει έτοιμα οι σεβ. αδ. των στοών και στήνουν δίχτυα για να αιχμαλωτίσουν τους ταλαίπωρους που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς την Ιθάκη.
Σε αυτήν την φάση και ώσπου το Έθνος να θεσμοθετήσει την θρησκεία του και τον τρόπο που θα επιλέγονται οι λειτουργοί της καλά θα κάνετε να αντιμετωπίζετε με έντονο σκεπτικισμό τους διάφορους Ελλαδέμπορους.
Προτιμήστε να χτίσετε δικές σας απόψεις μελετώντας την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Οι βιβλιοθήκες είναι γεμάτες. Ησίοδος, Όμηρος, Αίσωπος, Ηρόδοτος, Ξενοφών, Θουκυδίδης, Ισοκράτης, Ηράκλειτος, Θαλής, Αριστοφάνης, Αισχύλος, Ευριπίδης, οι πετσοκομμένες από τους εβραιοχριστιανούς απόψεις των αρχαίων σοφών είναι σε κάθε περίπτωση προτιμότερες από τα σύγχρονα πατημένα σκατά του τεκτονισμού.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ενδοσκόπηση. Κλείσιμο των πνευματικών οδών. Πολιτιστικό εμπάργκο. Πνευματικό λουκέτο.
Να μην εισάγουμε άλλα σκουπίδια. Να μην τους κάνουμε πλέον τις δουλειές δωρεάν.
Να αποσύρουμε τις δυνάμεις μας από την παγκόσμια φάμπρικα και να τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για τις ανάγκες επιβίωσης του Ελληνικού Τρόπου και του Έθνους μας.

Η πλειοψηφία δεν μπορεί και δεν θέλει να αφυπνιστεί, αυτό πρέπει να το πάρουμε απόφαση.
Το ποσοστό αποδοχής μας δεν πρόκειται να περάσει το 20 % στην καλύτερη περίπτωση. Όμως είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η νέα ιδεολογία έχει αρχίσει να διαμορφώνεται προς την τελική της μορφή. Φορέας της δεν είναι πια το μασονικό κατεστημένο, αλλά ανεξάρτητες ομάδες αφυπνισθέντων Ελλήνων. Το ανεξήγητο (για τους εξουσιαστές) είναι πως λίγο-πολύ όλες οι ομάδες παρά τις διαφορές τους τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς να έχουν επαφή η μία με την άλλη και χωρίς να τις συντονίζει κανένας. 
Θα ‘χει πολύ ενδιαφέρον όταν οι σκόρπιοι αφυπνισμένοι συναντηθούν. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Οι πεσσοί περιμένουν το χέρι που θα τους κυλήσει και αργά ή γρήγορα ο ήχος τους θα ακουστεί πάνω στην αναποδογυρισμένη ασπίδα. Ο Εχετλαίος και η παρέα του γυαλίζουν τις πανοπλίες τους αναμένοντας την κλαγή των όπλων, την άγρια αδρεναλίνη της μάχης και τον συνδυασμό που κερδίζει. 
Έσσεται ήμαρ ή θα δούμε τον πούλο ανάποδα;
Διαλέξτε και πάρτε, αρχαίοι μου."

Απόσπασμα άρθρου  από το μπλογκ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ. Γράφει ο Μάρκος ντε Σαντ

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει κ η εξεφρασμένη άποψη, από μερίδα αφορισμένων Ευρωπαϊστών, πως η πλειονότητα δεν δικαιούται να γνωρίζει, ούτε τα μυστήρια, ούτε το Λόγο, ούτε το πέπλο του Μύθου. Υποβιβάζεις την Ιδέα εάν την αποκαλύπτεις σε ανέτοιμες ψυχές. Οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν πως η φθίνουσα πορεία του ανθρώπινου γένους, αποτελεί την ειμαρμένη της παρούσας εποχής και πως κάθε αφυπνισμένος άνθρωπος οφείλει να επισπεύσει την φθορά αυτή. Διότι την μαύρη εποχή της ανθρώπινης υπάρξεως, όπου ο άνθρωπος έχει υποβιβαστεί κ περιορισθεί στις πιο κτηνώδεις εκφάνσεις του, θα διαδεχθεί η εποχή των Χρυσών Ετών. Του νέου ιστορικού ξεκινήματος του Οντος προς την αυτεπίγνωσή του. Αρκετά θελκτική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή