Translate

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Το νέο ταξίδι της Μυθικής Αναζήτησης

  
  Η Μυθική Αναζήτηση ήταν μία σκέψη που έγινε ένα βράδυ στις αρχές Φεβρουαρίου 2013 και πραγματοποιήθηκε με σκοπό να διαδωθεί ότι είναι σχετικό με την Ελλάδα του παρελθόντος για να μπορέσουμε να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να αφομοιώσουμε στα δικά μας χρόνια την Κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι Σοφοί του τόπου μας...
  Ο τίτλος έχει να κάνει με τον Μύθο και την Αναζήτηση, δύο λέξεις που έχουν "δαιμονοποιηθεί" και έχει αλλοιωθεί η σημασιολογία τους (εσκεμμένα) πάρα πολλούς αιώνες, πλέον, για να χαθεί αυτή η προσέγγιση του ανθρώπου σε αυτό το Ιδεώδες Υπόβαθρο που προάγει το Πνεύμα, τον Πολιτισμό και τον τρόπο Σκέψης, καθώς η αμφισβήτηση μέσω της κριτικής ικανότητας που είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανθρώπων που έζησαν στο γεωγραφικό μας χώρο, απλά δεν συνέφερε.
  Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι (ταυτόχρονα με το μπλογκ που θα συνεχίσει με την ροή και το περιεχόμενο που έχετε μάθει), χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, αλλά σε κάθε περίπτωση, το ταξίδι έχει την αξία και όχι ο προορισμός.
  Το νέο μας ταξίδι (και δεν αναφερόμαστε σε εμάς, τους συντελεστές, χρησιμοποιώντας πληθυντικό πρόσωπο, αλλά σε όλους εσάς που συμμετέχετε σε αυτό) θα είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες σας και αυτό γιατί θέλουμε να διαδωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό η Κληρονομιά των Σοφών μας.
  Δεν έχουμε την εμπειρία, αλλά το ίδιο ίσχυε και όταν σκεφτόμασταν την δημιουργία του μπλογκ και θα δεσμευτούμε, όπως και τότε, πως θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ένα περιεχόμενο που θα σας ικανοποιήσει.
  Η εκπομπή θα είναι μεγαλύτερης θεματολογίας από αυτή που συνηθίσατε σε αυτό το μέσο και θα υπάρξουν στην διάρκεια των εκπομπών πολλές εκπλήξεις από θέματα και καλεσμένους.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας έχετε δώσει, κάτι το οποίο μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε.

Παραγωγή προγράμματος: Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων: http://www.eoellas.org/2014/08/07/anakoinosi-neou-tileoptikou-programmatos-eoe/

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειάζεται να το κάνετε ορατό. Μόνο να το λάβετε υπ' όψη και να ενεργήσετε ανάλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή