Translate

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

"Οι πολίτες οφείλουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας, όταν απειλείται"

 "Από όποια γωνία και να το δείτε, το μέλλον είναι κατάμαυρο. “Μέλαν” όπως το ζουμί που έπιναν οι τρελοί Δωριείς πριν ορμήξουν με τις κοπίδες στο χέρι πάνω στα στίφη των ασιατικών ακρίδων για να χύσουν βρώμικο, ανόσιο αίμα...
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η ριζική ανατροπή. Ξήλωμα όλου του παλιού κόσμου, ξερίζωμα και κόψιμο των πλοκαμιών του. Το ετοιμόρροπο μπουρδέλο μας δεν σηκώνει πια βαψίματα, στοκαρίσματα και μερεμέτια. Θέλει γκρέμισμα εκ θεμελίων και χτίσιμο από την αρχή με σωστά υλικά. Η άρχουσα συμμορία των ληστών δεν πρόκειται να αυτοκαταστραφεί ή να αυτοκτονήσει.
Ούτε να μετανοήσει και να ξαναγίνει η μόνη παρθένα στην Τρούμπα. Αυτό ξεχάστε το, παλιομαλάκες, αιώνιοι δούλοι. Δεν παίζει.
Τα είδατε τα τελευταία μέτρα: Στραγγαλισμός του εργαζόμενου και λεφτά στους σαπιοκοιλιάδες γιατί αυτά που έχουν κλέψει δεν τους φτάνουν. Θέλουν και τις ψυχές μας τώρα.
Πλήρες ξεπούλημα της χώρας και των κατοίκων της για ένα κομμάτι ψωμί στις ορδές των διεθνών τοκογλύφων και προετοιμασία για την στυγνή καταστολή της εξέγερσης
Ακόμα και το κουρελοσύνταγμα το λέει ξεκάθαρα : Οι πολίτες οφείλουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας όταν η ύπαρξη ολόκληρης της πολιτείας απειλείται.
Δεν υπάρχει πια ειρηνικός τρόπος να ανατραπεί η οικονομική χούντα και τα αφεντικά της του μασονικού ΔΝΤ. Η τυραννία πρέπει να ανατραπεί όσο υπάρχει ακόμα χρόνος και μάλιστα βίαια. Πρέπει να αντιμετωπιστεί ακαριαία ως θανατηφόρα αρρώστια. Ως γάγγραινα.
Τα σάπια μέλη πρέπει να κοπούν άμεσα και να καυτηριαστούν.
 Η αυθεντική επανάσταση δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε κωλώνει από προβοκάτσιες. Ξεσπάει ξαφνικά και αυθόρμητα σαν καταιγίδα και τα παρασύρει όλα.
Πρέπει να πέσουν κεφάλια. 
Η κάθειρξη δεν συνίσταται και δεν αρκεί ως τιμωρία για τέτοιου βεληνεκούς προδότες. Μέσα από τις φυλακές θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα γιατί θα τους βγαίνει όλη η κακία που έχουν αποθηκευμένη στο βρωμερό φιδίσιο αίμα τους. Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πρέπει να μπουν μέσα που δεν φτάνουν όλες οι φυλακές της χώρας πολλαπλασιασμένες επί δέκα.
Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να λυντσαριστούν κάποιοι προδότες ευθύς εξαρχής από τους πολίτες για να μπουν τα πράγματα στη σωστή προοπτική.  
Όμως το ξεπάστρεμα των νταβατζήδων δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός. Αλλού είναι η ουσία.
Το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξει είναι το πολίτευμα. 
Αρκετά πια με αυτό το ψωλοχυμένο τερατούργημα που αποκαλείται “κοινοβουλευτική δημοκρατία”. Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από αυτό το αίσχος είναι οι μασονομαφιόζοι των βρωμερών πολυεθνικών και οι τύραννοι της πολιτικής και του χρήματος.
Ίσως ήρθε η ώρα, αυτή εδώ η ταλαιπωρία να ξαναγίνει η μόνη Άμεση Δημοκρατία του πλανήτη. Να τους αλλάξει τα γαμημένα φώτα γιατί τρεμοπαίζουν. Χρειάζεται Κυβερνήτης για 2 χρόνια με απόλυτη εξουσία που να απορρέει από δημοψήφισμα 20 τουλάχιστον σημείων. Με άμεση και συγκεκριμένη εντολή των πολιτών για όλη την γκάμα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν και για την ανήλεη δίωξη των εγκληματιών σε λαϊκά δικαστήρια. Και να είναι υπεύθυνος ποινικά και ο ίδιος για όσα θα πράξει ή θα παραλείψει να πράξει
Αυτοί που θα αναλάβουν την εξουσία θα πρέπει να αποφύγουν τις υποσχέσεις, τις πολλές κουβέντες και τις δημόσιες εμφανίσεις. Έργα χρειάζεται ο τόπος και το πρωτεύον έργο είναι το ξεκαθάρισμα. Έργα δεν μπορεί να κάνει κανένας που ξημεροβραδιάζεται στα γεύματα στα δείπνα και στις δεξιώσεις αυτών τους οποίους πρέπει να στείλει στη φυλακή.
Όχι το να κάνεις την χώρα να πλησιάσει αγκομαχώντας τις υπόλοιπες προηγμένες πούστρες, ούτε να την φέρεις στην ίδια ευθεία μαζί τους.
Ο άθλος είναι να την πας 200 χρόνια στο μέλλον. Όχι στο σκοτεινό καταπιεστικό μέλλον που σχεδιάζουν οι μασόνοι, αλλά στο μέλλον που αξίζει ο άνθρωπος.
Στο φως. 
Καλά είναι να γίνει αυτό με την πειθώ. Όμως όταν τα λόγια πέφτουν στο κενό, η κοφτερή λάμα είναι το καλύτερο επιχείρημα.
Τέρμα τα κοινοβούλια, τα συμβούλια, οι επιτροπές, τα σκατοκόμματα και τα αλλαξοκωλίκια.
Η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη με ΑΡΧΙΔΙΑ. Η χώρα χρειάζεται έναν τρελό.  
Κάποιον που να τα σπάει από κάθε άποψη. 
Έναν άνθρωπο που θα είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την ζωή του σε μια απίστευτη ζαριά. 
Όχι σε ρώσικη ρουλέτα αλλά σε ελληνική που θα κάνει την ρώσικη να φαίνεται παιδικό παιχνιδάκι. Αντί να εισάγει μια σφαίρα στον άδειο μύλο, να εξάγει μία από τον γεμάτο. Και να γυρίζει τον μύλο και να τραβάει την σκανδάλη με το όπλο στον κρόταφο δέκα φορές την ημέρα επί 1000 ημέρες. Και να βγαίνει ζωντανός συνέχεια και να τους γαμεί το μουνί της οικογένειάς τους.
Χρειαζόμαστε κάποιον που να πιάσει γερά το τιμόνι και να σανιδώσει το γαμημένο γκάζι.
Κάποιον που να επιδιώξει να σαρώσει με τις μπουλντόζες όλο τον συρφετό των ρουφιάνων και των μασονόδουλων.
Κάποιον που να είναι αποφασισμένος να κόψει μασονικούς λαιμούς και να λιώσει πολιτικές κατσαρίδες χωρίς έλεος. Αρχίζοντας από πάνω και προχωρώντας όσο κάτω χρειαστεί. Κάποιον που να μην τον ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα αλλά μόνο το έργο. Ύστερα, δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από τρεις τέτοιοι αλαφροΐσκιωτοι στην Ελλάδα σήμερα. Κι ούτε ένας στην Ευρώπη ολόκληρη. Ίσως να υπάρχουν δύο στην Άπω Ανατολή και κανά πεντάρι ακόμα σκόρπιοι σε όλο τον πλανήτη.
Αν τους μαζέψεις αυτούς τους τρεις διαχρονικούς Σπαρτιάτες και τους βάλεις επάνω, αυτή η χώρα-αραμπάς θα γίνει πύραυλος.
Ένα προς κάτι δισεκατομμύρια παίζεται αυτό.
Όμως είναι η μόνη θεραπεία για την επιβίωση της ετοιμοθάνατης κοινωνίας και για την αποτροπή της γενοκτονίας που έχει αρχίσει.
Όλα τα άλλα είναι γαμημένες ασπιρίνες.
Καλύτερα να πεθάνουν δέκα ή εκατό χιλιάδες τώρα, παρά όλοι μας στα επόμενα δέκα χρόνια.
Το ξαναλέω: Μία είναι η λύση: Οι Σπαρτιάτες στην εξουσία. Λέγοντας Σπαρτιάτες δεν εννοώ αυτούς που πίνουν τον φραπέ τους στην Σπάρτη και ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Λακωνίας.
Εννοώ εκείνους που αισθάνονται αυτάρκεις με τα λίγα. Με αυτά που έχουν και δεν τα χρωστάνε. Αυτούς που δεν επιθυμούν να ανταλλάξουν τον πλούτο της ζωής τους και του χρόνου τους με τα αναλώσιμα σκατά που διαφημίζουν οι τοκογλύφοι των ψυχών στα πορνοκάναλα.
Λύσεις συναίνεσης δεν υπάρχουν πια.Το 1990 θα μπορούσε να βρεθεί ίσως κάποια φόρμουλα. Τώρα είναι πολύ αργά.
Τα πράγματα οδηγούνται νομοτελειακά στο χάος και στην αμείλικτη σύγκρουση. Όπου κερδισμένος θα είναι αυτός που θα δείξει το λιγότερο έλεος. Η ισχυρότερη φράξια θα επικρατήσει προσωρινά και μετά θα δώσει την θέση της στην πιο ανελέητη.
Η ζωή είναι παντελώς άχρηστη αν δεν την θυσιάσει κάποιος όταν πρέπει και όπως πρέπει.
Όσο για το χάος, αυτό είναι το φυσικό περιβάλλον των Σπαρτιατών. Και η ζούγκλα το εξοχικό τους. Ο πόλεμος που οι άλλοι τρέμουν είναι το οξυγόνο τους.
Εσείς τύραννοι μαζέψτε διαμάντια και πολύτιμες πέτρες. Στο μόνο που θα σας χρειαστούν θα είναι στο νεκροστόλισμα. Στην ταφή σας.
Αν και εφόσον το πτώμα σας επιδέχεται αναγνώριση.
Από το λυκαυγές της ιστορίας, η πιο χρήσιμη πέτρα παραμένει το ακόνι."

Επιλεγμένα αποσπάσματα από άρθρα του μπλογκ, "Μαύρη Φατρία"

2 σχόλια:

  1. Που να βρείς σήμερα  ανεπίληπτο πολίτη για Αισυμνήτη.Πέρασε από την Ελλάδα,ο Σωτήριος Σοφιανόπουλοςαλλά,τον έφαγαν τα κοράκια.Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι καλός μαχητής.Τα έβαλε με τους εβραίους και βγήκε νικητής αλλά βλέπεις ούτε αυτός μας κάνει,είναι λέει <>οπότε,κάτσε μήπως βγει κανένας από το μπρικ μπραδερ
    Αγαπητέ Ηράκλειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή