Translate

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η απευθείας τηλεοπτική σύνδεση των σκοπιανών με τον θεό!!!


Η αυθαιρεσία των σλάβων "γειτόνων" της πατρίδας μας, όσο αφορά την οικειοποίηση της ιστορίας, του πολιτισμού, των εθίμων της Μακεδονίας μας, είναι στα όρια που προκαλούν γέλιο και ο οποιοσδήποτε επιστημονικός φορέας σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να αποδείξει την κακή αυτή απομίμηση (εκτός των φορέων που ελέγχονται μέσω των χρηματοδοτήσεων του soros).
Πλέον η αστειότητα των κατοίκων της Βαρντάσκα, "έπιασε ταβάνι" και δεν μπορεί παρά να υπάρξει μία προσεκτική παρακολούθηση με συμπάθεια και συμπόνοια, καθώς είναι φανερό πως χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια, κάτι το οποίο δεν το κρύβουν...

Συγκεκριμένα στην κρατική τους τηλεόραση υπάρχει ένα βίντεο, στο οποίο έχουν απευθείας σύνδεση με τον θεό κι ο οποίος τους μιλάει με βραχνή φωνή για τις συμφορές που τους έχει στείλει εδώ κι αιώνες (τους κακούς Έλληνες), αλλά αφού έμειναν πιστοί θα τους βοηθήσει στην πορεία τους για την ιστορική αλήθεια της "φυλής" τους, καθώς και κάποια άλλα τέτοια "κουλά"! Η σχιζοφρένεια σε όλο το μεγαλείο της!
Δεν έχω άλλα λόγια για να περιγράψω το βίντεο, γιατί είναι άκρως διασκεδαστικό κι αξίζει να το δείτε για να σας φτιάξει την ημέρα σας, αφού θα γελάσετε με την ψυχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου