Translate

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Νικάμε αδέρφχια!..


"Νικάμε αδέρφχια!..
δώσαμε κάτι τις, μας πήραν και κάτι τις αλλά στο τέλος ήρθε ο θρίαμβος, τους δώσαμε τους χαζόγυφτους να διαλέξουν μεταξύ των Γκόρνα Μακεδόνια, Σεβέρνα Μακεδόνια,Πούτκα Μακεδόνια, Πίτσκο Μακεδόνια, τους κοροϊδέψαμε χα χα και οι μαλάκες διάλεξαν το χειρότερο, βλάκες σας λέω.
Κι η Μακεδονία μας παραμένει Ελληνικιά κι εμείς οι νότιοι Μακεδόνες είμαστε απόγονοι των αρχαίων όπως είπε ο έτσι, ενώ οι άλλοι δεν είναι , εμείς είμαστε απόγονοι του Αριστοτέλη ενώ οι άλλοι δεν είναι. 
ΘΡΙΑΜΒΟΣ, αν ζητήσουν οι Βούλγαροι την ανατολική Μακεδονία κι Αλβανοί την δυτική, εκεί να δεις τι κοροϊδία θα φάνε από εμάς χα χα ..φυσικά σώθηκαν και οι αξίες μας,
ο Κούγκις ο Ψεκαζμένος ΔΕΝ παραιτήθηκε,
ο Κούλης πλησιάζει να γίνει πρωθυπουργός, ζήτησε σύνθετο όνομα, τέτοιο δόθηκε αλλά τώρα δεν θέλει,
ο Αλέκος Φραπουτσίνος μάλλον παίρνει δουλειές στην απάνω Μακεδονία,
ο Λιάπης θα δούμε,
ο Τέρενζ παραμένει στην υπεύθυνη θέση του 
κι ο Καρανίκας σχεδιάζει το μέλλον.
Πλέον θα βλέπουμε 2 μάχες (κερδοφόρες) μπροστά μας και η μία θα πολεμάει την άλλη, έχουμε το 4ο μνημόνιο χωρίς φραγκάκια αλλά με γραπτές εντολές που θα εξοντώνουν κόσμο, έχουμε και την Πούτκα Μασεντόνια............. οι Γερμανοί φίλοι κι αδέρφια μας με τη γνωστή πουστιά και λαμογιά τους μας έχωσαν σε σούπερ τριπάκι, θα φαγωνόμαστε με το ένα θέμα και θα μας πηδάει το άλλο, σανός μπόλικος υπάρχει, γεροί να'μαστε να μαμιόμαστε σύντροφοι της αριστεράς και της προόδου, αγάπη μόνο ."
Νίκος Μουτάφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου