Translate

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 3.000 ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Παραβιάζει τους όρους της κοινότητας του φβ το μπλογκ μου Μυθική Αναζήτηση που έχει θεματολογία μυθολογία, φιλοσοφία, αρχαία ελληνική γραμματεία. Το περιεχόμενο είναι λέει προσβλητικό και εξαφάνισαν όλους τους συνδέσμους της από παντού, τοίχους, σελίδες, ομάδες. Όπου και να είχε κοινοποιηθεί σύνδεσμος της Μυθικής αναζήτησης τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί.Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά. Την προηγούμενη φορά που ενόχλησε ο ελληνικός τρόπος την κοινότητα του φβ  συνέβηκε πάλι το ίδιο. Η ποινή ήταν τρεις μήνες. 
Τώρα ξανά από την αρχή.
Μπορεί κάποιος να μπει στο μπλογκ πληκτρολογώντας το στην Google, να διαβάσει τα άρθρα όχι όμως να τα κοινοποιήσει. Ούτε σε μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί να τα δημοσιεύσει.
Έχουν απαγορευτεί όλα ανεξαιρέτως.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 3.000 ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
Η σελίδα συνεχίζει να υπάρχει.
Τα άρθρα όχι.
Ίσως αν αναρτούσα ούφο, συνωμοσιολογία, υβριστικό περιεχόμενο εναντίον πολιτικών ή θρησκευτικών ομάδων θα συνέχιζε κανονικά.
Κανένα μπλογκ που φανατίζει και πωρώνει δεν είδα ποτέ να εξαφανίζεται. Αντιθέτως μπλογκς αξιόλογα σβήστηκαν εν μία νυκτί.
Διαπίστωσα ακόμα τρία μπλογκς με ελληνική θεματολογία να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ίσως να είναι και περισσότερα.
Ευχαριστώ πολύ αυτούς που χρόνια τώρα συνταξιδεύουν με την Μυθική Αναζήτηση. Να ξέρετε πως όλη η δουλειά εδώ μέσα έγινε χωρίς κανένα όφελος που να αφορά το οικονομικό σκέλος. Το μόνο όφελος από τα παραδιδόμενα από τους προγονούς μας είναι να μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε με τον εαυτό μας. Αν δείτε πόσα εκατομμύρια "κλικς" έχει η Μυθική Αναζήτηση κάποιοι θα καταλάβετε πως θα μπορούσα, αν ήμουν δόλιος άνθρωπος, να το εκμεταλλευτώ.
Όμως η Ελλάδα και ο θησαυρός των προγόνων μας δεν πωλείται. Συμμετέχω στην υπόθεση του Ελληνικού φωτός όπως και εσείς άλλωστε που τόσα χρόνια είμαστε ένα , ασχέτως που δεν γνωριστήκαμε ποτέ.
Όσο για αυτούς που θεωρούν προσβολή τον Ελληνικό τρόπο και κάνουν αναφορά, επιβεβαιώνουν την ανεπάρκεια τους.
Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός, οι "περαστικοί" για να αποκτήσουν τους καρπούς που βλέπουν στα δέντρα που καρποφορούν, τα πετροβολάνε.
Και σαν πέσουν οι καρποί τους μαζεύουν από.. κάτω. Ανίκανοι να φυτέψουν δέντρα που θα καρποφορούν.
Το δέντρο της Μυθικής Αναζήτησης όμως θα παραμείνει. Και θα συνεχίσει να δίνει καρπούς και τροφή για σκέψη.

Γιώβη Βασιλική

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να κρατάτε backup γιατί μπορεί και η google ως ιδιοκτήτης του blogspot να έχει θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή