Translate

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

Είναι δύσκολο να βρω λέξεις που να εκφράσουν όλα αυτά που με κάνατε να νιώσω με το ενδιαφέρον σας σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στο μπλογκ μου..Από τις λίγες φορές που αυτή η ευλογημένη ελληνική γλώσσα θεών και ανθρώπων δεν μπορεί να με βοηθήσει να εκφραστώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Τα υπόλοιπα είναι λόγια που λέγονται μέσα στην καρδιά μου και νομίζω πως τα ακούτε..

Μπορεί κάποιος να μπει στο μπλογκ πληκτρολογώντας το στην Google, να διαβάσει τα άρθρα όχι όμως να τα κοινοποιήσει. Ούτε σε μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί να τα δημοσιεύσει.
Έχουν απαγορευτεί όλα ανεξαιρέτως.
Η σελίδα Μυθική Αναζήτηση συνεχίζει να υπάρχει.
Τα άρθρα όχι. Κατέβηκαν από παντού στο φβ. Υπάρχουν όμως όλα στο μπλογκ της Μυθικής Αναζήτησης.
Διαπίστωσα ακόμα τρία μπλογκς με ελληνική θεματολογία να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ίσως να είναι και περισσότερα.
Ευχαριστώ πολύ αυτούς που χρόνια τώρα συνταξιδεύουν με την Μυθική Αναζήτηση. Να ξέρετε πως όλη η δουλειά εδώ μέσα έγινε χωρίς κανένα όφελος που να αφορά το οικονομικό σκέλος ή κάποιο άλλο. Το μόνο όφελος από τα παραδιδόμενα από τους προγονούς μας είναι να μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε με τον εαυτό μας. Τα εκατομμύρια "κλικς" (προβολές) που έχει η Μυθική Αναζήτηση κάποιοι καταλαβαίνετε πως θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.
Όμως η Ελλάδα και ο θησαυρός των προγόνων μας δεν πωλείται.
Συμμετέχω στην υπόθεση του Ελληνικού φωτός όπως και εσείς άλλωστε που τόσα χρόνια είμαστε ΕΝΑ στον αγώνα για την κατάκτηση της αρετής, ασχέτως που δεν γνωριστήκαμε ποτέ.
Θα συνεχίσω να αναρτώ άρθρα στην ιστοσελίδα και θα μπορείτε να τα διαβάζετε εάν την αναζητήσετε στην Google.
Να είστε όλοι πάντα καλά με υγεία, σθένος, αφοβία και α-φθονία.

Γιώβη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου