Translate

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ"........Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.....


Κανάλια” εννοούμε τα μέντιουμ (διάμεσα), που μεταδίδουν μηνύματα από το υπερπέραν.
Η κοινωνία υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψει ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από σημαντικά πνευματικά όντα, αλλά η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.
Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα κίνημα προπαγάνδας που είναι υπό τον έλεγχο φορέων γνωστών ως "Διδάσκαλοι της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας" κατά τον 19ο αιώνα.
Μέσω ενός μύστη που ονομάζεται «Θιβετιανός», η Αδελφότητα έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να εισαγάγει «τη νέα παγκόσμια τάξη της νέας εποχής."  Πίσω από το προσωπείο της, η νέα εποχή είναι ουσιαστικά υπό τον ολοκληρωτικό έλεγχο υψηλόβαθμων Illuminati....

Από τα μυστικά κέντρα του Θιβέτ αυτή η απόκρυφη Αδελφότητα έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια των αιώνων, χρησιμοποιώντας ως κάλυψη το «λαμαϊσμό».
Ο Δαλάι Λάμα βρίσκεται στο προσκήνιο για να αποκρυβεί η πραγματική δύναμη του Τάσι Λάμα - Μαύρου Πάπα του τάγματος του Θιβέτ.
Οι αποκρυφιστές έχουν τηλεπαθητικές δυνάμεις που επηρεάζουν τον κόσμο μέσα από την τεχνική της "επικέντρωσης σε ένα θέμα".
Έτσι, έχουν ρίξει πολλές ιδέες, που πιστεύουμε ότι είναι σύγχρονες, με τη χρήση επαναλαμβανόμενων τελετών του Lamaism, που χρησιμοποιείται ως ενισχυτής και ηχείο.
Προβάλλουν τις σκέψεις τους στην ατμόσφαιρα από τα ύψη του Θιβέτ και τις σφυρηλατούν με μαγικούς ρυθμούς μέχρι να σταθεροποιηθούν στο μυαλό μας.
Ένα σύμφωνο συνδέει την Αδελφότητα της Ανατολής με το Τάγμα των Ιησουιτών, αλλά είναι ασαφές ποιο είναι εκείνο που ελέγχει το άλλο.
Οι μυημένοι της Μεγάλης Λευκής Στοάς (κολακευτικά) , έχουν επηρεάσει τα ΜΜΕ για να διαδώσουν την προπαγάνδα της νέας εποχής (new age). Αυτή η πνευματική ανατροπή που επιδιώκει τη συγχώνευση όλων των θρησκειών στη «νέα παγκόσμια θρησκεία",
ανακοινώθηκε από τη διάμεσο Alice Bailey, μαθητρια του Δασκάλου του Θιβέτ.
Η Νew Age επεξεργάζεται μόνο τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Η «Νεα Εποχή» θα μπορούσε να λέγεται «Σατανισμός». Είναι εντελώς εωσφορική.
Η Ιησουϊτική εκπαίδευση του Θιβέτ τροφοδοτεί τα κανάλια με μηνύματα από τις θεωρίες των γκουρού του New Age. Ο δημαγωγικός λόγος περιστρέφεται γύρω από το ιδανικό της «διάσωσης του πλανήτη" και της"ένωσης με την αγάπη."
Αλλά ο πραγματικός σκοπός αυτής της κλιμάκωσης της «παγκόσμιας καλής θέλησης» διαφεύγει από το κοινό, που δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα λόγια της σοφίας μπορεί να έχουν ένα πολιτικό νόημα.
Η κίνηση αυτή συναντά μεγάλη επιτυχία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα καθώς ανταποκρίνεται στην ελπίδα για μια χρυσή εποχή, που θα διαδεχθεί τη σημερινό σκοτεινή εποχή.
Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία τέτοια ανακοίνωση στα κοσμικά χρονικά.
Σύμφωνα με την Ινδουιστική χρονολογία, η σκοτεινή ηλικία - γνωστή ως η Κάλι Γιούγκα - άρχισε 3000 χρόνια προ Χριστού, και θα πρέπει να διαρκέσει άλλα 600 000 χρόνια...
 Παρά την εξαπάτηση, οι προπαγανδιστές της νέας εποχής δεν θα εγκαταλείψουν την ψευδαίσθηση τους, επειδή αυτοί οι έμποροι ονείρων έχουν στήσει την επιχείρησή τους επάνω στη χρυσή εποχή.
Ο απώτερος στόχος αυτής της στρατηγικής είναι να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών: Ενας άγγελος σωτήρας να παραδόσει την παγκόσμια κυβέρνηση, παίζοντας με μαεστρία στη μεσσιανική προσδοκία, που έχει τις ρίζες της σε θρησκευτικές παραδόσεις.
Περιέργως, αυτό το σχέδιο είναι πολύ γνωστό στη Δύση, όπως είχε προφητευτεί στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.
Για έναν αιώνα, η προπαγάνδα της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας λειτούργησε τέλεια. Το υφιστάμενο δίκτυο των οικονομικών και πολιτικών κύκλων κάτω από τον έλεγχο των Illuminati, έχουν έτοιμο όλο το σχέδιο της πολιτιστικής και επιστημονικής διαδρομής.
Τα κανάλια ποτίζουν την πνευματική σφαίρα με μηνύματα που ικανοποιούν την ανάγκη για αντιστάθμιση του κοινού, που έχει διαταραχθεί από πολιτική χειραγώγηση και υλιστικό πόνο.
Σταδιακά, οι νέες πεποιθήσεις της Νέας Εποχής επιβάλλονται σε όλα τα επίπεδα, διότι προσφέρουν μια απευθείας γραμμή με τον αόρατο κόσμο (οδηγοί, φωτεινά όντα, αγγέλους ...). Ωστόσο, οι εν λόγω φορείς είναι ψευδώς αναληφθείσες οντότητες, που έχουν υποστεί απώλεια της ζωτικότητάς τους και ψάχνουν για θηράματα!!!


Ορισμένα κανάλια είχαν αρνητική εξέλιξη που έχει συνδεθεί με το "καρμικό υπερεγώ» τους - το «φύλακα του κατωφλίου" - εξ ου και οι «περίοπτοι τίτλοι» τους, που τους καθιστούν από γραφικούς έως τραγελαφικούς.
Θύματα μιας κολοσσιαίας ψευδαίσθησης, με την οποία ξεγελούν το κοινό τους, καλή τη πίστη. Αντιμέτωποι με την αντίφαση, βρίσκουν καταφύγιο σε μια στάση πνευματικής ανωτερότητας, η οποία απαγορεύει τη συζήτηση.
Αυτά τα μηνύματα της παραπληροφόρησης, των οποίων κανείς δεν μπορεί να εξακριβώσει την πηγή, που παρουσιάζονται ως «λεπτής υφής σχέδια» είναι στην πραγματικότητα υπνωτικά-ασφαλιστικά μέτρα για να εμποδίσουν στους αποδέκτες την συνειδητοποίηση της πραγματικής κατάστασης στον κόσμο.
Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά για τους κυρίαρχους της λειτουργίας της νέας εποχής.
Η δύναμη της προπαγάνδας τους έρχεται αντιμέτωπη με τη διάλυση της αυτοκρατορίας τους σχετικά με το αόρατα σχέδια. Για να αντιμετωπίσουν την κρίση που τους απειλεί, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν επειδή κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από τις ισχυρές κοσμικές δυνάμεις.
Ως εκ τούτου, τα κανάλια ανταγωνίζονται σε φαντασία για να επινοούν τρόπους εκτροπής των αναζητητών της αλήθειας με φαντασιώσεις από το υπερπέραν δηλαδή πνευματικούς οδηγούς, φωτεινά όντα και Αναληφθέντες Διδασκάλους, οι οποίοι είναι μόνο βαμπίρ που απειλούνται με απέλαση από την ισχυρές δυνάμεις της αναγέννησης της Εποχής του Υδροχόου.
Δύσκολο να πιστέψουν αυτοί, που είναι μεθυσμένοι από τα όνειρα και τα κάστρα στα «λεπτής υφής σχέδια!
Τις τελευταίες δεκαετίες, η προπαγάνδα έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το «αστρικό πεδίο» και στη συνέχεια σταδιακά τους πειραματισμούς σε περιοχές διαμονής νεκρών από παλιές μυήσεις (αναδρομές), περνώντας από το ψυχικό και το διαισθητικό στο αιτιώδες σχέδιο.
Σήμερα, τα κανάλια υποστηρίζουν ότι είναι σε επαφή με διαστάσεις που δεν έχουν εκδηλωθεί αλλά οι πληροφορίες που προέρχονται από τα σχέδια αυτά δεν μπορούν να λεκτικοποιηθούν!
Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πραγματικοί μυημένοι, που κατέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες και διαθέτουν υπερ-διαστατική συνείδηση.
Μην συγχέετε αυτούς τους οραματιστές με τους ταξιδιώτες του αστρικού και τους προσκυνητές της οπερέτας της Σαμπάλα. Είναι δύσκολο το ξεκαθάρισμα..
Γιατί οι "θεοί", που κάθονται στα σύνορα του σύμπαντός μας μπορούν να επηρεαστούν από τις δραστηριότητές μας, και γιατί διέταξαν τα μέτρα πολιτικής για να αλλάξουν τον κόσμο;
Πρέπει πραγματικά να αγνοήσουμε τους μεταφυσικούς νόμους για να πιστεύουμε ότι η καρμική μοίρα της ανθρωπότητας θα μπορούσε να τροποποιηθεί για να γίνει αρεστή στους ιδεαλιστές της νέας εποχής που απαιτούν να ζούμε σε έναν κόσμο κατά το συμφέρον τους, καθώς οι ίδιοι έχουν εγκαθιδρύσει την ατυχία στα κράτη αυτά εδώ και εκατομμύρια χρόνια!
Η φάρσα είναι προφανής σε όποιον γνωρίζει ότι ο άνθρωπος είναι μια ζωντανή ψυχή που έχει προβληθεί στην πυκνή ύλη διαχωρισθείσα οικειοθελώς από το κέντρο της θείου σύμπαντος.
Σε αυτήν την κατάσταση, αντί ταπεινά να παραδεχόμαστε ότι το αληθινό σπίτι μας είναι αλλού, εμείς προτιμούμε να προσκολλούμαστε στον κόσμο αυτό και να υποστηρίζουμε ότι ο ουρανός θα μετατρέψει τη Γη σε ένα παράδεισο.
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής είναι ένας παραλογισμός που δεν ταιριάζει με τίποτα στο σύμπαν.
 Ως εκ τούτου, αναφέρεται στις «αριστοκρατικές αρχές» με σκοπό να κρύψει τη ματαιοδοξία της: το Χριστό, το Βούδα ή τους μεγάλους σοφούς της αρχαιότητας. « Δεν δίνουμε σημασία σε όσα λέγονται παρά μόνον σ’ αυτά που εκστομίζουν όσοι έχουμε αποφασίσει να σεβόμαστε» , είναι το σύνθημα των καναλιών.
Τα κανάλια αισθάνονται ασφαλείς, δεδομένου ότι μεταδίδουν μόνο τα μηνύματα. Δεν αισθάνονται υπεύθυνοι για την ψυχική βλάβη που προκαλούν. Αλλά με τα ψέματα τους σκοτώνουν ψυχές.
Οι απαιτήσεις των καναλιών είναι τόσο μεγαλεπήβολες στη φόρμα όσο κενές σε περιεχόμενο.
 Έτσι, ένα κανάλι διακηρύσσει ότι είναι η ενσάρκωση του Αρχαγγέλου έχοντας σκοπό να πουλήσει ακριβότερα το "νερό της ζωής» ,"το DNA του Χριστού," υπό τις απειλές ποινών από τον Θιβετιανό, το μεγάλο διαχειριστή της ιησουητικο- ανατολικής νέας εποχής.
Δεν μιλάνε ρητά για την έλευση του Χριστού Μαϊτρέγια, αλλά προσφέρουν μια ανάβαση από τη Γη σε μια άλλη διάσταση! Μιλάνε πολύ λιγότερο για τους Διδασκάλους της Σοφίας και της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας (ειναι τετριμμένα πλέον), αλλά μας προτρέπουν να κάνουμε γαργάρες με την «Κοσμική Ιεραρχία» και τους«Αναληφθέντες Διδασκάλους".
Τα "φωτεινά όντα" είναι πάντα καλή συνταγή, αλλά αυτοί οι "οδηγοί" τροφοδοτούνται από το φως που κλέβουν! Όπως και στον κόσμο μας, η μετά θάνατον ζωή δεν λειτουργεί δωρεάν! Πρέπει να ξέρετε ότι οι δαίμονες έρχονται ως άγγελοι του φωτός, και ότι ο Σατανάς έρχεται ως ένας άνθρωπος της ειρήνης. Και είστε ελεύθεροι να... πιστέψετε.
Οι οχλήσεις που παράγονται από τα κανάλια, αυτών των τυχοδιωκτών της λήθης, θα ήταν αστείες αν δεν ήταν στην υπηρεσία μιας επιχείρησης πνευματικής ανατροπής, με στόχο να δημιουργήσει σύγχυση στο μυαλό των ατόμων που αναζητούν την αλήθεια.
Συχνά αγνοί και ειλικρινείς, αλλά και με άγνοια ως προς τα αόρατα σχέδια, λαμβάνουν ότι προέρχεται από «τον ουρανό» ως ευαγγέλιο.
Αλλά το αόρατο, στο οποίο ο άνθρωπος έχει πρόσβαση δεν είναι τίποτα άλλο από το αντίθετο του ορατού κόσμου. Η ρήση "κανείς δεν έχει δει τον Θεό» είναι σαφής. Τα υψηλά ουράνια βασίλεια είναι πολύ μακριά για όσους δεν έχουν ελευθερωθεί.


Ο θείος κόσμος είναι απρόσιτος. Είναι μια διάσταση που βρίσκεται πέρα από τα επτά επίπεδα του κόσμου μας, που είναι ο μόνος γνωστός στους αποκρυφιστές.
Μόλις ένας εξερευνητής του απόκρυφου βλέπει ένα αχνό φως πάνω από το κεφάλι του, έχει την τάση να πιστεύει σε Ντεβαχάν, πάρα πολύ σύντομα τον ονομάζεται «κόσμος των πνευμάτων» από κάποιους διορατικούς. Το φως των κεριών μπορεί να κρύψει τον ήλιο.
Αμέτρητοι είναι αυτοί που εξαπατώνται ξεχνώντας την παροιμία: "Αν δείς τον Βούδα, να τον σκοτώσεις, επειδή μόνο μια ψευδαίσθηση μπορεί να είναι στην πορεία σου." Αν δείς ένα "Αναληφθέντα Διδάσκαλο" να τον σκοτώσεις πριν αυτός σου φάει το κεφάλι και την καρδιά.
Η νέα εποχή είναι κατεστραμμένη, και ως εκ τούτου η επιρροή της αυξάνεται στην καταναλωτική κοινωνία μας.
Οι έμποροι διανέμουν αμέτρητες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Εποχής που έχει πλημμυρίσει την αγορά για την πνευματικότητα. Ποιος θα είχε το θάρρος να πει "φτάνει πια!"
Χωρίς να διακινδυνεύσει την πτώχευση; Σε μια στιγμή αποθάρρυνσης, ένας παρισινός βιβλιοπώλης μας είπε: "Κοίτα, αυτά τα βιβλία απλωμένα στο κατάστημά μου, είναι σκ.... ! Εκπορνεύομαι πουλώντας τα.» Αυτός ο ειλικρινής βιβλιοπώλης έχει κλείσει το κατάστημα του.
Όσο για τους θεραπευτές της εναλλακτικής ιατρικής, συναίνεσαν σ’ αυτό που επιβάλλεται από τη νέα εποχή. Ποτέ δεν έρχεσαι σε αντίθεση όταν είσαι έμπορος...... Ολοι έχουν υιοθετήσει τη λατρεία της «ενέργειας» και «το άνοιγμα των τσάκρα."
Αλλά αυτό δεν είναι χωρίς κίνδυνο.
Η συνάντηση της γιόγκα και της ψυχολογίας στην Καλιφόρνια δημιούργησε την προσωπική ανάπτυξη και πολλαπλές μεθόδους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η προσωπική ανάπτυξη είναι η βασιλεία των ακομπλεξάριστων «εγώ».
Πρέπει να «αγαπάτε τον εαυτό σας", "να αγαπάτε το σώμα σας», «να αναπτύξετε τις λανθάνουσες δυνάμεις του», «να ευθυγραμμιστείτε με το λεπτοφυές», «να ζειτε για τον εαυτό σας," ή "να εναρμονιστείτε με την ειρήνη και την ενότητα "," να ζείτε με ανιδιοτελή αγάπη », και όλα αυτά τα πράγματα που διαβάζετε στη σιροπιαστή λογοτεχνία της Νέας Εποχής. Διανέμονται απλόχερα με κενή ρητορική, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε να περάσουμε από το ταμείο......
Το φως είναι τα χρήματα!
Ας μιλήσουμε για τα τσάκρα, τα οποία τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού από τότε που η γιόγκα έγινε γνωστή τη δεκαετία του’60.
Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση που έγινε από αυτή τη γνώση, οι γιόγκι θα ήταν καλύτερο να έχουν μείνει στις απομονωμένες κατοικίες τους των Ιμαλαΐων !!
Στους παραδοσιακούς πολιτισμούς, οι μύστες διατήρησαν τις γνώσεις τους με ηθελημένα λάθη στα έγγραφά τους «για να παραμερίσουν τους ενοχλητικούς και να ξεγελάσουν τους ανόητους», όπως το Ζεν λέει. Η εσωτερική γνώση, άξια του ονόματός της, παραμένει μυστική.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στις γραφές, όπως η Βίβλος είναι κωδικοποιημένες. Αυτό ισχύει και για τα Magico-τεχνικά κείμενα της Ινδίας, των οποίων οι αφορισμοί κρύβουν τα κλειδιά που μπορεί να σημαίνουν το αντίθετο από αυτό που φαίνεται να σημαίνουν. Αυτό έχει ως στόχο να διαγράψουν τους ανεπιθύμητους οδηγώντας τους σε ψευδείς γραμμές, όπου αντιμετωπίζουν το λιγότερο κακό.
Μια τεχνική για να αυξηθεί ο δονητικός ρυθμός του σώματος είναι η χρήση της ρυθμικής αναπνοής - Pranayama. Με βάση τα εγχειρίδια που κυκλοφορούν, ο έμπειρος μπορεί να ανέβει στο αιθερικό επίπεδο. Αυτή η επιτάχυνση της περιστροφής των τσάκρας προσελκύει ένα πολύ μεγαλύτερο ηλιακό πράνα, με αποτέλεσμα μια αίσθηση ευεξίας που μπορεί να εκληφθεί ως μια αυθεντική πνευματική εμπειρία, η οποία δεν εξαρτάται ποτέ από τις μαγικές τεχνικές.
Το βασίλειο της νέας εποχής έχει έντονα ασχοληθεί σχετικά με διάφορες μεθόδους που επιφέρουν ξύπνημα των chakras, ώστε να πουλήσει προϊόντα σε ένα δυτικό κοινό που θέλει γρήγορα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια.
Δεδομένου του γελοίου στις μεθόδους τους, το τσάκρα του γιόγκι του σαλονιού μας δεν είναι πιθανό να εκραγεί ούτε η Κουνταλίνι του, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι, το πολύ-πολύ μπορεί να δούμε μια υπερδιέγερση της σεξουαλικής του συμπεριφοράς οφειλόμενη στην"ταντρική εμπειρία."!!!
Γιατί οι πραγματικά μυημένοι διαθέτουν συστήματα για να εξαπατούν τους περίεργους;;; Επειδή ένα ιερό μυστήριο πρέπει να παραμείνει άθικτο από τα «βρώμικα χέρια» - ένας όρος που σημαίνει ότι όποιος ανάξιος πλησιάζει το ιερό δηλητηριάζεται και μπορεί να ασθενήσει.
Τα ερμητικά συγγράμματα, που ασχολούνται με τη μεταστοιχείωση του σώματος έχουν καλυμμένα τα μυστικά αυτού του αλχημικού μετασχηματισμού σε γλώσσα σκοτεινή.
Το αληθινό φως είναι εσωτερικό, αλλά το αναζητούμε στο εξωτερικό, στον ουρανό, όπου μόνο της ψευδαίσθησης τα φώτα «νέον» λάμπουν.


Υπάρχει ένα μυστικό για τα τσάκρα και τον τρόπο περιστροφής τους.
Τα τσάκρας, τα οποία είναι «τροχοί» προσελκύοντας τις λεπτές ενέργειες στο σώμα, πάντα περιστρέφονται με την ίδια κατεύθυνση, κάτω από φυσικές συνθήκες.
Όταν η αθάνατη ψυχή ξυπνήσει στον άνθρωπο, τότε η κατεύθυνση της περιστροφής των chakras αντιστρέφεται. Αυτή η "μετατροπή" επιτρέπει στο σώμα να συντάξει νέα ενέργεια από τις θείες διαστάσεις.
Αυτές οι ιερές δυνάμεις προστατεύονται από τυχόν σύλληψη τους από επίδοξους οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την τακτική διαδικασία του καθαρισμού που ονομάζεται "ο θάνατος του εγώ."
Ούτε η προσωπική ανάπτυξη, ούτε η ψευδο γιόγκα μπορεί να αντιστρέψει την περιστροφή των τσάκρα, επειδή αυτή η στροφή της ενέργειας εξαρτάται από την αποτελεσματική γέννηση της θείας ψυχής. Αντίθετα, το άνοιγμα των τσάκρας με την ενίσχυση της φυσικής δύναμης της ενέργειας οδηγεί μόνο σε έναν ισχυρότερο δεσμό με τα σχέδια των κατώτερων αόρατων ιεραρχιών. Αυτή είναι η κρυφή παγίδα.
Τα κανάλια, όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι άνθρωποι που έχουν εμπλακεί σε μια προηγούμενη ζωή σε μια μαγική ανάδρομη ανάπτυξη. Όπως τα μέντιουμ, έχουν μερικές φορές το δώρο της προφητείας, αλλά αυτό είναι μια αναπηρία στο πνευματικό μονοπάτι.
Μπορούν να καταγράψουν πληροφορίες, αλλά όπως και οι ασχολούμενοι με τα μάγια.Δεν έχουν τίποτε κατακτήσει. Είναι βδέλλες. Πρέπει να διαφημίζονται για να βρίσκουν όλο και περισσότερα θύματα, να επεκτείνουν τον κύκλο της επιρροής των «κοχυλιών» που τους χειραγωγούν. (Τα κοχύλια είναι ασώματες οντότητες που παραμένουν επί της Γης)
Το εγώ τους είναι συνδεδεμένο με το υποσυνείδητο τους υπερεγώ που συγχέουν με τον Εαυτό τους. Έχουν την ικανότητα να καλύπτονται γεγονός που τους επιτρέπει να παριστάνουν τους «υπηρέτες του φωτός.»
 Είναι ψευδοπροφήτες, αν και μπορεί να είναι ειλικρινείς, επειδή θαμπώθηκαν από το φως του Εωσφόρου.
Τυφλοί, καθοδηγούν τυφλούς και οδηγούν τους οπαδούς τους στις «μεγάλες λεωφόρους» της οφθαλμαπάτης των Μάγιας, της αντανάκλασης της πραγματικότητας.
Δείχνουν τον εγωισμό τους με έγκυρους τίτλους, όπως η γυναίκα που εμφανίζεται ως η ενσάρκωση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ για να πουλήσει τις πραμάτειες της!
Πώς μπορούν να φθάσουν στο επίπεδο να θεωρούν τον εαυτό τους Αρχάγγελο Μιχαήλ; Από την αρχή, πρέπει να έχουν διακαή πόθο να γίνουν υψηλόβαθμα στελέχη στην Εωσφορική πυραμίδα. Ωστόσο, οι πρώτες θέσεις είναι σπάνιες και είναι δύσκολο να ανοίξουν το δρόμο προς την αυλή του "Πρίγκιπα".
Στην πραγματικότητα, αν παρατηρήσουμε τα κανάλια, έχουν ατιμωτικούς ρόλους. Είναι οι ίδιοι θύματα εκμετάλλευσης, αλλά τους αρέσει να σκέφτονται ότι επιπλέουν. Το κανάλι είναι ένας πλανόδιος που εργάζεται για τους προαγωγούς της μετά θάνατον ζωής.
Εν ολίγοις, τα κανάλια ελέγχονται από μια απόκρυφη Αδελφότητα η οποία έχει πολιτικό στόχο με εργαλείο την πνευματική σύγχυση.
Αυτά τα κανάλια είναι επιφορτισμένα με την αποστολή της διάδοσης ψευδο-πνευματικών μηνυμάτων. Αυτές οι κενές αποκαλύψεις δεν έχουν απελευθερωτική προοπτική, αλλά αντίθετα, εμποδίζουν την ανακάλυψη της αλήθειας.
Θολώνουν τις δονήσεις της Εποχής του Υδροχόου με μια καρικατούρα πνευματικότητας, προκειμένου να βάλουν φράγμα στην αλήθεια.
Joel Labruyère
( μετάφραση από τη γαλλική Vassia Zarif)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου