Translate

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΤΗΣ MΠOYTIK ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ; ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ...
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
 



πηγή: http://sitalkas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html

Σημείωση Μυθικής Αναζήτησης: Το γκράφιτι δεν είναι τυχαίο αν το παρατηρήσει κάποιος.
Το 381 είναι ο λεξάριθμος των Σκοπίων και είναι αποτυπωμένος στο άγαλμα που έχουν οικειοποιηθεί και τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία τους.
Το ερπετό με τα κέρατα παραπέμπει στο τέρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προκρίνει την οικειοποίηση αυτή από τους γείτονες μιας και η χρηματοδότητση όλης αυτής της προπαγάνδας της βαφτίσεως τους είναι από τους εκπροσώπους των ερπετών που δεν κρύβονται πλέον και αυτοπαρουσιάζονται ακόμα και στα γκράφιτι σε κοινή θέα.
Προς απάντηση στα μιάσματα αυτά, θα πρέπει να αναφερθεί κάτι το οποίο δεν ξέρουν ή τουλάχιστον φαίνεται πως υποτιμούν λόγω της υπεροψήφιας τους, πως με αυτές τις κινήσεις θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, γιατί δεν έχει εγκαταλειφθεί ποτέ ο φωτεινός λίθος της Γαίας και θα χρησιμοποιηθεί πάλι το γοργόνειο, κάτι που για ακόμη μία φορά θα τους κατατρωπώσει.
Αίολος = Γοργόνειο = 381

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου