Translate

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Υπατία, σε αγαπάω.

 "Η μάθηση και η αναζήτηση της γνώσης ήταν για εσένα Υπατία σκοπός ζωής, το κέντρισμα της λόγχης της Θεάς Αθηνάς καταλυτικά έδρασε μέσα σου και ότι με την γνώση κατέκτησες ετούτο και προστάτεψες.
Οι Έλληνες σήμερα μακριά από τις γνωστικές αξίες και την λογική αναζήτηση, παραμένουν αδρανείς με έλλειμμα κριτηρίου του σωστού από το λάθος, του δικαίου και του άδικου και πιστοί οπαδοί ηγετών που εσένα βιαίως προσπάθησαν να σωπάσουν. Τα μαθηματικά, η αστρονομία, η φιλοσοφία, ό,τι εσύ σαν Ελληνίδα λάτρεψες, σήμερα ηχούν λέξεις αδειανές, χωρίς περιεχόμενο στα αυτιά και στην καρδιά κυρίως των περισσοτέρων.
Η άγια Γνώση έσβησε στις μέρες ετούτες, οι άνθρωποι δέχονται παράλογα πια την ατολμία, το φόβο και τον γενικότερο κανόνα των σκοταδιστών, το πίστευε και μη ερεύνα, αρνητές μιας δημιουργικής πορείας για αυτή την ζωή, ζούνε με παραισθήσεις προσβλέποντας σε μια φανταστική δεύτερη ευκαιρία ζωής που θα κερδίσεις αν μείνεις εδώ και τώρα «νεκρός», δηλαδή αν δεν κάνεις τίποτα για να δημιουργήσεις, ενώ ΖΕΙΣ πραγματικά και τώρα αλλά και πάντα μόνο αν κατακτήσεις την θεία ΓΝΩΣΗ.
Χθες και σήμερα κατασκευάζονται, από τους «δολοφόνους» της γνώσης των Ελλήνων, οι άγιοι των σκοτεινών ημερών. Όσο λιγότερα γνώριζαν στο βίο τους, όσο περισσότερο τεμπέληδες και αγράμματοι ήταν, τόσο περισσότερο εξυψώνονται απέναντι σε ένα λαό όμοιο με δαύτους, που παραμένει γαντζωμένος στο βόλεμα και την περιφρόνηση αδιάφορων αιώνων σκοταδισμού.
Η αγάπη είναι πάντα η αρχή κάθε γνώσης και η αγάπη αυτή σε εσένα υπέρλαμπρο άστρο της γνώσης, Υπατία, άναψε και θέριεψε, έγινε φωτιά ολάκερη και κάθε φωτιά πάντα είναι αρχή του Προμηθεϊκού ΦΩΤΟΣ.
προμηθεϊκού

Read more at: http://www.literature.gr/
προμηθεϊκού

Read more at: http://www.literature.gr/
προμηθεϊκού

Read more at: http://www.literature.gr/
προμηθεϊκού

Read more at: http://www.literature.grΦΩΤΟΣ. 
Αυτό το φως της δικής σου σοφίας παρέμεινε ψηλά ταγμένο εκεί στην χώρα των Θεών μας, άσβεστο 1600 τώρα χρόνια όπως του πρέπει, σε εμάς σήμερα αρκεί μόνο το βλέμμα να υψώσουμε και τις πέτρες τις γνώσης στην δική μας πορεία να κουβαλήσουμε να τις πάμε λίγο παρακάτω.
Απαιτείται κόπος σίγουρα, τουλάχιστον όμως ας προσπαθήσουμε. 
Υπατία, σε ΑΓΑΠΑΩ".

Αθανάσιος Σκαρλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου